Over ons

Wie we zijn? Maak kennis met Inclusionair.

Inclusionair wordt gerund door Jamila El Mourabet en Umar Mirza. Dankzij hun verschillende opleidingen, ervaringen en achtergronden vullen ze elkaar goed aan als professionals. Tegelijkertijd delen ze juist corporate ervaring, expertise én hun niet-westerse roots.
Jamila en Umar kunnen zich daardoor goed inleven in heel diverse werelden. Ze zijn in staat uitdagingen en gevoeligheden snel op te sporen om die vervolgens te vertalen naar een integrale aanpak.

 

Met regelmaat verbinden Umar en Jamila ook andere professionals en deskundigen aan de projecten waarbij Inclusionair betrokken is. Altijd op maat en afgestemd op vraag en doelstelling stelt Inclusionair zo per kwestie een professioneel team samen.

Wil je meer weten over Inclusionair? We komen graag met je in contact.

 

tel. 06 25144747

mail. info@inclusionair.nl

Jamila El Mourabet

Gepassioneerd professional op het gebied van inclusie en culturele diversiteit. Jamila heeft ruime ervaring met dit thema vanuit werving en selectie, coaching, consultancy en training. Ze is de drijvende kracht achter het succesvolle (culturele) diversiteitsbeleid van ABN AMRO.

 

Daarnaast is Jamila El Mourabet medeoprichter en voormalig voorzitter van het Agora Network, een netwerk van twaalf corporate organisaties en overheidsinstellingen die zich inzetten voor bevordering van culturele diversiteit. Jamila brengt mensen in beweging en verbindt werelden aan elkaar met haar hands-on mentaliteit en haar positieve energie. Oók als het botst – zonder wrijving geen glans.

 

 

Kennismaken met Jamila en Inclusionair?

Maak een afspraak.

Umar Mirza

Veelzijdig presentator, trainer, consultant en social innovator. Al vanaf jonge leeftijd houdt Umar zich actief bezig met de thema’s diversiteit en inclusie. Als columnist en gastdocent aan de Hogeschool voor Journalistiek, maar ook als sparringpartner van maatschappelijke instellingen en gemeentes.

 

Na zijn carrière bij Shell heeft hij de stap gezet om zich fulltime te richten op diversiteitsvraagstukken en sociale innovatie. Zijn visie, aanpak en manier van werken zijn verfrissend en innovatief.

 

Kennismaken met Umar en Inclusionair?

Maak een afspraak.